«

»

okt 22

Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja :)

A tibeti hagyományban évente négy tízmilliószoros napot tartanak számon, amelyeket ”Buddha-napoknak” is neveznek. Azt tartják, hogy ezeken a napokon minden gondolatunk tízmilliószoros erővel teljesül.

Érdemes tehát ezen a napon különösen odafigyelnünk az érzéseinkre, vágyainkra, álmainkra, céljainkra és gondolatainkra. Fókuszunkat tartsuk a pozitív dolgokon, próbáljunk szeretettel fordulni embertársaink felé, tervezgessünk, higgyünk a dolgok jó kimenetelében és céljaink elérésében.Ha eddig nem tettük meg, tegyük meg ma az első lépéseket önmagunk szeretete- Istennő vagy és belső világunk kiteljesedése felé. Ajándékozd meg ma magadat valamivel, ami nem kerül pénzbe. Egy kellemes meleg fürdővel, meditációval, könnyed sétával ezen a gyönyörű napsütésben, vagy akár csak azzal, hogy elnézőbb vagy magaddal szemben és pozitívan gondolkodsz önmagadról. Töltekezz!

Csodálatos teremtő napot kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>