«

»

nov 17

Bach virágesszencia – Vadgesztenyerügy /Chestnut Bud/

fehér vadgesztenye rügye„A tanulás virága”

A vadgesztenyerügy esszencia azoknak való, akik nem okulnak a tapasztalataikból, s ezért nem tudnak előrelépni az életben.

Újra és újra ugyanazokba a hibákba esnek, pl. többször visszatérnek egy rossz partnerkapcsolatba, vagy tovább dolgoznak egy olyan munkahelyen, ami nem megfelelő számára. Lehetséges, hogy visszatérő betegségektől szenvednek, de sosem vetődik fel bennük a kérdés, hogy miért. Így nem tudnak kapcsolatba lépni a valódi okkal.

Bach doktor szerint: “Ez a virág abban segít, hogy megtanuljuk építő módon használni tapasztalatainkat, meglátni hibáinkat úgy, ahogy egy kívülálló látja azokat.”

Pozitív vadgesztenyerügy állapotban: az egyén tárgyilagosan képes szemlélni tökéletlenségeit, tanul tapasztalataiból, ezáltal tudásra és bölcsességre tesz szert, amivel előre tud lépni az életbe. Szelleme éber, másokat is megfigyel és ezekből is képes tanulni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>