«

»

jan 31

Nőgyógyító beszélgetések

Több ezer évvel ezelőtt az asszonyok holdkunyhókba, vörös sátrakba vonultak vissza havi vérzésük idején. Tisztelték egymást, tisztelték testüket, és a benne zajló folyamatokat. Ezeken a megszentelt napokon, a vörös sátor hűvös védelmében kapcsolódtak a forrással. A hold ciklusaihoz igazodtak, bölcsességüket önmagukból merítették.

Az asszonyok ősi bölcsessége és tudása anyáról lányára öröklődött, azonban az évek folyamán a „láncszem anya és lánya között megszakadt” (idézet A vörös sátor c. filmből).

Az asszonyok elveszítették kapcsolatukat a forrással és egymással. NőVérek helyett rivalizálni kezdtek egymással a férfiakért. Nőiességüket megtagadták, menstruációjukat szükségtelen rossznak állították be.

Így a Nő önmagát tagadta meg.

Következményként testi szintű problémák, elváltozások ütötték fel fejüket. Napjainkban egyre több nő szenved nőgyógyászati betegségekben.

Mindez megelőzhető, ha a Nő ismét visszatalál önmagához, belső bölcsességét felszínre hozza, és erejét önmagából meríti. Amint a Nő használni tudja ősi tudását, rendeződni fognak körülötte kapcsolatai. Párkapcsolatát, gyermekeivel való kapcsolatát immár egy magasabb minőségi szinten élheti meg; gyógyítja önmagát és gyógyítja környezetét.

Gyógyító női beszélgetésekre invitállak, melynek témái a nőiesség, anyaság, párkapcsolat és egyéb kapcsolataink. Saját belső ősi tudásod feltárásához az Access bars® kezelések nyitnak

Kép: részlet A vörös sátor c. filmből

Kép: részlet A vörös sátor c. filmből

kapukat.

Szeretettel várlak!

30/245 87 43

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>