«

»

már 12

Tízmilliószoros nap 2017

 

A Buddha hagyomány szerint ma van az év első tízmilliószoros napja. Ezen a napon minden gondolatunk, szavunk, tettünk tízmilliószoros erővel teljesül. Érdemes ezért tudatosan odafigyelni gondolatainkra, és arra, hogy hogyan viszonyulunk a környezetünkben lévő emberekhez. Ma különösen forduljunk mindenki felé szeretettel.

Fontos a tudatos összpontosítás, hisz ez a nap a Telihold hatása alatt zajlik.

Teliholdkor mindig feszültebbek és ingerültebbek vagyunk az átlagosnál, ezért érdemes a tudatos felülemelkedés az ösztönös érzelmeinken. Nagy szerepet kap Teliholdkor az elengedés témája. Most van ideje, hogy elengedjük régmúlt dolgainkat, amelyek nem visznek előre. El lehet engedni gondolatokat, érzelmeket, helyzeteket, rossz szokásokat, függőségeket. Most van a legjobb ideje, hogy belekezdjünk a fogyókúrába, vagy egy méregtelenítésbe. Az elengedés folyamatát segíti a rendrakás. Rendet rakhatunk környezetünkben, de rendet rakhatunk bensőkben, gondolatainkban is.

Érdemes a mai napot összegzéssel is tölteni, hisz március 21.-ével új évkörbe lépünk. A kozmikus Mars évét, a Nap éve veszi át.

Várjuk a tavaszt, a megújulást tiszta lapokkal!

További tízmilliószoros napok 2017-ben:

Kép: Kelley Rosano (Virgo Full Moon)

Kép: Kelley Rosano (Virgo Full Moon)

  • 2017. június 9
  • 2017. július 27.
  • 2017. november 10.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>