«

sze 11

Ovi, isi és a Bach virágok

Gyorsan repülnek a napok, már az új tanév második hete is elkezdődött.

Kép: Forrás: Internet

Kép: Forrás: Internet

Az óvodába való beszokás, a kis elsősöknek az új környezet megszokása, de még a nagyobbaknak sem megy mindig könnyen a hosszú nyári szünet után újból visszarázódni a tanulásba. Vannak vagányabb és vannak izgulósabb gyerekek. Vannak, akik könnyebben veszik az akadályokat és vannak, akik nehezebben. Az utóbbi esetekben nyugodtan hívjuk segítségül a Bach virágokat. Ha gyermekünk most kezdi az óvodát vagy az iskolát, válasszuk a Dió eszenciáját. Ez segít a beszokásban, az új körülményekhez/környezethez való alkalmazkodásban. Ha gyermekünk félős, és ezt ki is mondja, válasszuk neki a Bohócvirág eszenciáját. Amennyiben rosszul alszik, és éjszaka gyakran felébred, netán rémálmai vannak Rezgőnyár eszenciát adhatunk neki. Ha gyermekünk visszahúzódó, nincs elég önbizalma, akkor a Vörösfenyő eszenciájával segíthetünk neki. Amennyiben a nap végén túlságosan fáradt és kimerült, adjunk Olajfa eszenciát neki.

A Bach virágok segítségével rövid idő belül helyreáll a belső egyensúly és megszűnnek a kellemetlenségek. A Bach virágterápia egy szelíd, homeopátiás jellegű gyógymód, nem tartalmaz allergéneket, így bárki számára adható kortól és nemtől függetlenül.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>