Access Bars

Access Bars: Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felémAz Access Bars mottója tömören összefoglalja a kezelés lényegét:

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!”

A Bars jelentése pontok, sávok a fejen. Access Bars magyarul annyit jelent, hogy megerősíteni az embereket abban, amit már tudnak.

Energetikai kezelés, tudatosságnövelő módszer, amely a fejen lévő 32 pont, illetve különböző sávok érintésével fejti ki hatását.

Ezek a pontok és sávok tartalmazzák a különböző életterültekhez tartozó elképzeléseinket, negatív berögződéseinket, amelyek megakadályoznak abban, hogy életünket könnyedebben és örömtelibben élhessük meg. A pontokat lágyan érintve, feloldódnak korlátozó hiedelmeink, segít a régi dolgok elengedésében, az új dolgok beengedésében; segít meglátni az új lehetőségeket, azáltal, hogy éberebbé válunk az itt és most történéseire.
Oldja a félelmeket, szorongásokat, javítja az embertársainkhoz fűződő viszonyainkat. Segít, hogy könnyedebben és felszabadultabban éljük meg mindennapjainkat valamint abban, hogy más szemszögből is ráláthassunk az életünkre.

A 32 pont ilyen életterületeket foglal magában, mint pl. a pénz, kontroll, kreativitás, öröm, szomorúság, szexualitás stb.

Az Access Bars kezelés hatására megtapasztalható, hogy az eddigiekhez képest milyen más minőségekben élhetjük az életünket és hogy mi más lehetséges.

Gyere és próbáld ki Te is! Szeretettel várlak!