sze 11

Ovi, isi és a Bach virágok

Gyorsan repülnek a napok, már az új tanév második hete is elkezdődött.

Kép: Forrás: Internet

Kép: Forrás: Internet

Az óvodába való beszokás, a kis elsősöknek az új környezet megszokása, de még a nagyobbaknak sem megy mindig könnyen a hosszú nyári szünet után újból visszarázódni a tanulásba. Vannak vagányabb és vannak izgulósabb gyerekek. Vannak, akik könnyebben veszik az akadályokat és vannak, akik nehezebben. Az utóbbi esetekben nyugodtan hívjuk segítségül a Bach virágokat. Ha gyermekünk most kezdi az óvodát vagy az iskolát, válasszuk a Dió eszenciáját. Ez segít a beszokásban, az új körülményekhez/környezethez való alkalmazkodásban. Ha gyermekünk félős, és ezt ki is mondja, válasszuk neki a Bohócvirág eszenciáját. Amennyiben rosszul alszik, és éjszaka gyakran felébred, netán rémálmai vannak Rezgőnyár eszenciát adhatunk neki. Ha gyermekünk visszahúzódó, nincs elég önbizalma, akkor a Vörösfenyő eszenciájával segíthetünk neki. Amennyiben a nap végén túlságosan fáradt és kimerült, adjunk Olajfa eszenciát neki.

A Bach virágok segítségével rövid idő belül helyreáll a belső egyensúly és megszűnnek a kellemetlenségek. A Bach virágterápia egy szelíd, homeopátiás jellegű gyógymód, nem tartalmaz allergéneket, így bárki számára adható kortól és nemtől függetlenül.

 

ápr 03

Szeretet

“Ha egy kicsit is elítéljük magunkat vagy másokat, azzal az egyetemes szeretetet utasítjuk el. Ez korlátoz minket és gátolja, hogy a szeretet rajtunk keresztül más emberek felé áramoljon.”
dr. Edward Bach
Kép: Forrás: Internet

Kép: Forrás: Internet

már 20

Bach virágesszencia – Szikárka /Scleranthus/

szikárka

 „ Az egyensúly virága”

A Szikárka esszenciája azoknak az embereknek való, akik attól szenvednek, hogy nem tudnak két dolog közül választani: először az egyik tűnik jónak számukra, azután úgy látszik, hogy mégis inkább a másik a megfelelő. Véleményüket ezért gyakran változtatják. Nehezen hoznak döntést, hiányzik belőlük a higgadtság és a nyugalom. Gondolataik szöcske módjára ugrándoznak beszélgetés közben. Hangulatuk gyakran és szélsőségesen változik. Hol vidámak, hol szomorúak, hol fáradtak, hol pedig tele vannak energiával. Derűlátás és ború, nevetés és sírás váltják egymást.

Pozitív Szikárka-állapotban erősödik az önbizalom és a döntésképesség. Kiegyensúlyozottság és nyugalom jelenik meg a viselkedésben. Az egyén képes hamar dűlőre jutni eldöntendő ügyekben, és szükség esetén hamar cselekszik

már 16

Tavaszi méregtelenítés Schüssler sókkal

 

Kép: Forrás: Internet

Kép: Forrás: Internet

Itt a tavasz, és ideje megszabadulnunk a télen felhalmozott, a nehezebb ételekből származó méreganyagoktól is, hogy leküzdhessük az esetlegesen jelentkező tavaszi fáradságot, és ismét fittek és energikus legyünk.

Különféle zöldség-, illetve léböjt kúrákat tarthatunk. A folyamatot pedig segíthetjük Schüssler sókkal.

Méregtelenítésre, a szervezet nagytakarítására a következő sókat használjuk:

Nr. 6 Kalium sulfuricum – „A nagy méregtelenítő” – a bőrt, a nyálkahártyát, illetve a májat méregteleníti.

Nr. 8. Natrium chloratum – „A só-, vízháztartás sója” – elsősorban a nyirokrendszert méregteleníti, illetve a sejtek közötti teret. Az itt lerakódott salakanyagoktól alakul ki a narancsbőr, így a 8-as számú só ettől a kellemetlen tünettől segít megszabadulni. Jöhet bátran a bikiniszezon!

Nr. 10 Natrium sulfuricum – „A nagy tisztítószer, természetes vízhajtó” – a vese méregtelenítéséért felelős só.

A fenti három só teljeskörűen támogatja a szervezet sejtszintű méregtelenítését.

Amennyiben nemcsak a testi méreganyagoktól, de a mérgező gondolatoktól és hitrendszerektől is szeretnél megszabadulni Access Bars kezeléssel (is) szeretettel várlak.

Előzetes bejelentkezés szükséges.

30/245 87 43

 

már 12

Allergia? Kezelje Schüssler sókkal!

 

Itt a tavasz, és vele együtt az allergia szezon is megérkezett. Az allergiás tünetek enyhítésének egyik alternatív megoldása a Schüssler sók lehetnek. A Schüssler sók az alapvető ásványi sók nagy rendezőmestereként sejtszinten erősítik meg szervezetünket az allergia leküzdésére.

Allergiás panaszok esetén az alábbi Schüssler sókat alkalmazzuk:

Nr. 3 Ferrum phosphoricum D12

Nr. 8 Natrium chloratum D6

Ha az allergiás panaszokhoz orrdugulás is társul a fenti sókat egészítsük ki

Nr. 4 Kalium chloratum D6 sóval.

Allergia szezonban szopogassunk el 3*1 tablettát a fenti 2-3 sóból. Tartsuk be a homeopátia szabályait. Előtte utána 20 perccel ne együnk, és kerüljük a mentolos dolgok használatát.

Tipp: Készítsünk allergia ellenes „koktélt”. A fenti 2-3 sóból tegyünk 3-3 db.-ot egy másfél literes ásványvízbe, és azt kortyolgassuk el a nap folyamán. Így nemcsak az allergiánk ellen tettünk, hanem a napi folyadékpótlásunkról is gondoskodtunk.

Kép: Forrás: Internet

Kép: Forrás: Internet

már 12

Tízmilliószoros nap 2017

 

A Buddha hagyomány szerint ma van az év első tízmilliószoros napja. Ezen a napon minden gondolatunk, szavunk, tettünk tízmilliószoros erővel teljesül. Érdemes ezért tudatosan odafigyelni gondolatainkra, és arra, hogy hogyan viszonyulunk a környezetünkben lévő emberekhez. Ma különösen forduljunk mindenki felé szeretettel.

Fontos a tudatos összpontosítás, hisz ez a nap a Telihold hatása alatt zajlik.

Teliholdkor mindig feszültebbek és ingerültebbek vagyunk az átlagosnál, ezért érdemes a tudatos felülemelkedés az ösztönös érzelmeinken. Nagy szerepet kap Teliholdkor az elengedés témája. Most van ideje, hogy elengedjük régmúlt dolgainkat, amelyek nem visznek előre. El lehet engedni gondolatokat, érzelmeket, helyzeteket, rossz szokásokat, függőségeket. Most van a legjobb ideje, hogy belekezdjünk a fogyókúrába, vagy egy méregtelenítésbe. Az elengedés folyamatát segíti a rendrakás. Rendet rakhatunk környezetünkben, de rendet rakhatunk bensőkben, gondolatainkban is.

Érdemes a mai napot összegzéssel is tölteni, hisz március 21.-ével új évkörbe lépünk. A kozmikus Mars évét, a Nap éve veszi át.

Várjuk a tavaszt, a megújulást tiszta lapokkal!

További tízmilliószoros napok 2017-ben:

Kép: Kelley Rosano (Virgo Full Moon)

Kép: Kelley Rosano (Virgo Full Moon)

  • 2017. június 9
  • 2017. július 27.
  • 2017. november 10.

már 08

NŐNAP

Mint minden újkori ünnep, így a nőnap is kettéosztja az embereket, de még a nőket is.

Van, aki várja, és megünnepli; és van aki fújtat rá. Bármelyik kategóriába is tartozol, tudd, hogy NŐnek lenni csodálatos.

Nőiességünket nem megtagadni, hanem éltetni, és megélni kell. Mi nyújtunk örömet a Férfinek, és mi adunk életet a Gyermeknek. Gondoljunk önmagunkra szeretettel, testünkre tisztelettel, hisz az megannyi csoda forrása.

Kép: Forrás: Internet

Kép: Forrás: Internet

Minden nőnapkor ünnepeljük meg azt a csodát, amelyet nőként megélhetünk, ajándékként a Férfinak adhatunk, és amit utódainknak továbbadhatunk.

Kedves NŐTársaim szeretettel teljes, áldott nőnapot kívánok mindnyájatoknak! <3

feb 04

Találkozás önmagaddal

“Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legtanulságosabb találkozás.”

Márai Sándor

Kép: Forrás: Internet Thanks for the Artist

Kép: Forrás: Internet
Thanks for the Artist

feb 01

Igazi Nő – Igazi Férfi

Ha igazi férfira vágysz, válj te először igazi nővé!

hangolódás a szerelemre

Kép: forrás: internet

Ha igazi nőre vágysz, légy te először igazi férfi!

jan 31

Nőgyógyító beszélgetések

Több ezer évvel ezelőtt az asszonyok holdkunyhókba, vörös sátrakba vonultak vissza havi vérzésük idején. Tisztelték egymást, tisztelték testüket, és a benne zajló folyamatokat. Ezeken a megszentelt napokon, a vörös sátor hűvös védelmében kapcsolódtak a forrással. A hold ciklusaihoz igazodtak, bölcsességüket önmagukból merítették.

Az asszonyok ősi bölcsessége és tudása anyáról lányára öröklődött, azonban az évek folyamán a „láncszem anya és lánya között megszakadt” (idézet A vörös sátor c. filmből).

Az asszonyok elveszítették kapcsolatukat a forrással és egymással. NőVérek helyett rivalizálni kezdtek egymással a férfiakért. Nőiességüket megtagadták, menstruációjukat szükségtelen rossznak állították be.

Így a Nő önmagát tagadta meg.

Következményként testi szintű problémák, elváltozások ütötték fel fejüket. Napjainkban egyre több nő szenved nőgyógyászati betegségekben.

Mindez megelőzhető, ha a Nő ismét visszatalál önmagához, belső bölcsességét felszínre hozza, és erejét önmagából meríti. Amint a Nő használni tudja ősi tudását, rendeződni fognak körülötte kapcsolatai. Párkapcsolatát, gyermekeivel való kapcsolatát immár egy magasabb minőségi szinten élheti meg; gyógyítja önmagát és gyógyítja környezetét.

Gyógyító női beszélgetésekre invitállak, melynek témái a nőiesség, anyaság, párkapcsolat és egyéb kapcsolataink. Saját belső ősi tudásod feltárásához az Access bars® kezelések nyitnak

Kép: részlet A vörös sátor c. filmből

Kép: részlet A vörös sátor c. filmből

kapukat.

Szeretettel várlak!

30/245 87 43

 

Régebbi bejegyzések «